34minggu and berat anak 2.2kg

kedudukan kepala anak masih tidak menantu skijap atas,kiri, kanan and bawa..Dr ckp bby masih ada ruang brgerak di dlm😊mumy² macam tu juga ka...? saya brdoa agar kepala dia kekal kat bawa sblm tiba msa brsalin🙏🙏🙏

2 Các câu trả lời

Dr saya cakap bila 36w selalu akan check kedudukan kepala, biasanya kalau 36w keatas tu baby dah tak gerak dah, kalau yg masih gerak tu ada tapi tak banyak. Sebelum 36w memang baby berpeluang gerak2 lagi. Ini Dr yg cakap ya. Why 36w? Sebab time tu dah 9 bulan.. Dr klinik swasta yg cakap..

tq sis..syukur hari tu kddkn kepala ank ke bawah sampai brsalin minggu ke 38..skrg bb dah 2 bln🥰saya doakn semoga kita smua di lindungi Tuhan dari jankitan covid 19..

4y trước

Wahhh tahniah sis 🥰 Posting kt sini takda tulis masa.. sorry ya sis.. apa2pun syukur sis dah selamat melahirkan cahaya mata tercinta 😍