Rasa Mcm Demam Tapi Tak Demam

Kebelakangan nie rasa tak sedap badan. Bdn rasa mcm nak demam tp cek suhu, tak juga demam. Skg baru preggy 6 mggu lbih, start bgitu dr umur kandungan 5 mggu. Pastu muntah bukan start pagi, dari tghri smpi ke malam. Alahai ?

2 Các câu trả lời

Sy dlu pun wktu awl preggy mmg rasa badan panas. Wktu preggy anak 1st dan skrg preggy ank ke2, simptom mcm tu juga. Badan panas wktu awl preggy.

normal sis di awal kehamilan maksudnya badan kita panas. minum air kosong banyak