Kalau rasa kebas dekat lengan ja bila waktu tidur tu sebab apa ya?Dlm seminggu dah 2/3 kali

Kebas sakit sikit

3 Các câu trả lời

Normal sis, sis boleh google sbb ap , saya pun jadi, kdg tengah tido dia jadi, tak tidih apa pun, smpai kdg menangis, hsbnd rajin urutkan.

bukan disebabkan posture tidur ke ? tak pasti sis.. better Tanya doktor

2y trước

itulah ada dengar macam tu juga tapi selalunya kebas bila kita tindih tangan memang akn kebas. tapi saya jenis suka letak tangan atas kepala ataupun tangan terlentang

eh.. sama

2y trước

tak pernah