Hamil 9 bulan lepas czer

Kdgn 30w sering sakit tempat bekas luka czer, n sakit belakang yg amat..adakah normal.. bahaya ke klau brslin normal.. atau kena czer jgk..

2 Các câu trả lời

puan dah jumpa pakar ke? selalunya doktor di kk akan refer puan kepada doktor pakar hospital untuk check luka czer. dari situ nanti baru pakar akan bagitahu boleh normal atau czer

2y trước

ye sis.. tp kdgn 32-34 bru ada appoiment dgn pakar.. kdg2 sakit sgt bhgian prut bawah klu berjalan