kesan czer

Kenapa sering alami pedih ulu hati yang lama sehingga sakit tulang belakang dn pinggang? Adakah normal untuk yang bersalin czer ni? #perlukanpenjelasan

1 Trả lời

Mcm sy..sy rs normal kut..tp xtwl orglen nye pnglmn mcmne.. sbb mcm sakit tulang belakang tu mebi sbb kita lm trbaring ms czer..so effectnya akn jd gitu..sbb ms czer dan selepas czer terbaring lm juga....tu jd mcmtu.. dgn kalsium pn kurang bila ank mnyusu df ngn kita..jd kne topup.mkn supplement...mcm pinggang..em..sy kekdg.je sakit..tp.xkerap sgt.pedih ulu hti mmg slalu..xleh lewat mkn skit knpem kena