segan nak tanya tapi nak tahu

Kawin mmg utk dptkan zuriat ... Tp susah juga ya nak buat anak.. so.. nak tanya.. lepas kita bersama suami.. agak2 berapa hari kemudian ye utk cek upt? Bersama suami selang sehari selepas haid.

3 Các câu trả lời

Kena tahu waktu subur dlu. Brsama waktu sbur tggi pluang nk lekat. Cara nk tahu wktu sbur 👇 https://my.theasianparent.com/waktu-subur-selepas-period

Kenal pasti waktu subur sis. 14-18 hari selepas subur boleh cek upt. Yg paling penting waktu subur

Nak kena tahu waktu subur sis. Utk persoalan sis, waktu yg plg ssuai cek upt ialah selepas haid delay.

5y trước

Bersama pd waktu subur.. haid dah delay.. tp negatif...hurmmmm