I am pregnant first baby

Hi kawan2 sya ada masalah period so sya pergi check up so sya start makan ubat keluar period so bln 2,3 Dan 4 sya dtang period...tapi tiba2 bln 5 ini tak period pula...so sya pun check lah maybe pregnant kan so I dah check dua kali dgn pregnant test tapi I tak dapat 2 line...so Ada tak siapa2 blh explain sya...

2 Các câu trả lời

Maybe hormone sis tengah tak stabil atau sebab stress, takpa, cuba ambil supplement yg boleh lancarkan dalaman kita, sy selalu lambat period, pregnant tak. Pastu sy amek supafuco ni, elok dah period, and teratu

5y trước

Tq dear i try my best

Tak pasti pula... Smoga dipermudahkan amin..