hisap disposable pod ketika menyusukan bayi

kawan sye dia hisap pod..and dia menyusukan anak dia..tapi bukanlah time dia menyusukan tu sambil tu dia hisap..sebelum dia nak nyusukan baby, dia akan bersihkan pakaian dia and diri dia dulu baru bagi breastfeeding..so sye nk thu susu badan dia takkan ade effect apa" ke? #ingintahu

5 Các câu trả lời

Not good tuk ksihtan actually. Sy pn before pregnant mmg sap pod, spnjng preg stop .. after birth still bf sap pod blk 😂. Tp x kerap sgt lhh. Bila bby sleep n ckup bf je.. klw ble kurgkn@hntikn. Pesan2 ye. Jgn kecam 😅

Pod contain chemical yg bahayakan baby dlm kandungan atau pun ibu yg sedang bf. Sy pun mmg pengguna tegar pod / rokok. Sedang struggle utk stop drpd bergantung dgn produk nikotin ni demi baby.

Kalau liquid tu mengandungi nicotin, bahaya kot utk baby kalo bf… nicotin stay dlm badan mum 😌

takde ape kot. tahlah. tapi asap2 ni sensitive la.

not sure