Travel Jauh

Kawan baik sy akan berkahwin esok. Tapi sekarang sy tgh alami mabuk yg teruk. Apa tips2 nk elak mabuk mase travel jauh ye mummies? Wedding dia at jb, sy dr kl. Gerak mlm ni.

2 Các câu trả lời

Bawak minyak berangin. Contoh fresh care/serai wangi. Letak kat hidung. Or kepala. N minum air oren sunquick ka. Bawa makanan sekali. Ngap2

klo sy time berjalan elok x mabuk.kt rumah yg mabuk.tp standby la apa2 makanan kekacang,kismis,buah epal..