gimana sih?

Katanya posisi tidur bumil dianjurkan miring ke kiri, terus kalo kakinya bengkak posisi kaki harus tinggi dr kepala. Terus carane piyeee biar keduanya bisa dilakukan? Saya nyoba miring kiri, bantal tipis 1, kaki diganjel 3 tumpuk bantal kok rasanya aneh sekali bener2 super gak nyaman -_____- gimana sih ibu ibu????? Mohon sarannya dong😭😭😭 solusi

1 Trả lời

Yo nggak ngonooooooo bu bu... Yo lek turu yo biasa miring kiri Kurangi makan garem Ojok ngadeg suwe2 Tambah i le ombe banyu putih Telentang diluk2 gkpopo sikil e di duwur no Tp ojo sampek keturon

4y trước

Aku ra iso mlumah rasane ampeg tur ora disaranke turu mlumah yu jum