Induce

Kat sini ada tak yang missed miscarriage, tapi normal deliver with induce. Korang berapa kali induce baru baby keluar n ada tips tak supaya baby senang keluar? Thanks for sharing ?

1 Trả lời

Sy masa tu dah 28 week. So induce sekali jer, dan bantuan2 ustaz juga dengan doa bagai..sy sakit contraction 1 jam dan terus keluar baby. Tapi dah mmg meninggal 2 minggu dlm perut

5y trước

Lagi satu sj nak share. Sy baca surah alwaqiah 14kali,niat mmg utk jadi selusuh. Habis bacaan 14kali tu, darah keluar dengan sendiri. Tuhan dengar doa sy yg cukup2 sedih masa tu. Baby dah 28week kan.besar pula tu nak dikeluarkan.