salam nak tanya

kat mana ada jual beg ni ye?saya tak pack lgi barang2

salam nak tanya
67 Các câu trả lời

Sy beli beg ni kt shopee. Harga rm25.. set 4 in 1.. beg besar tu boleh buat mommy beg ke hospital.. Yg kecik tu utk muat brg bby. Lps bersalin boleh guna utk diapers bagi p jalan2. Satu lg sarung botol susu dan diapers changing mat. Cantik. Berbaloi beli.

5y trước

Check out Cutie Car Large Capacity Diaper Bag Mommy Bag 4 pcs Set at 24% off! RM22.80 only. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/product/54401608/996094315?smtt=0.0.9

shoope byk..murah pon murah..sy tk survey utk diri sdri..tp utk kakak ngn adk yg nk dpt bby baru😍..beli sbg hadiah je...cer try cari

Saya beli dekat shoppe ja murah n berpatutan ☺️👍https://shopee.com.my/littlebhouse8013?smtt=0.0.9

Dekat manjaku baby mall ada 🤗. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Aamiin 🤲🏻

Kt shopee byk.. sy bli 140 dpt set beg ni and 2 tilam baby (yg kelambu and yg bedung)

Bgi sya pakai ja apa yg ada sis yg pntg dpt baby yg sihat tubuh badan dn comel..

shoppe lazada , sekarangni virus , kalau nkbeli cari yang malaysiaa punya .✌️

5y trước

Semalam belek2 baju baby dekat shopee. Skali tengok yg berkenan di hati made in china. 😭Was2 nak beli.

Sy beli dekat dlm kedai baby rm65 😭 tgk dlm shopee x sampai rm40 😑

Shopee ad sekali package tilam kelmbu lagi..tgok review sekali sis..

Shopee ada , sy baru beli dua hari lepas , harini dah sampai

5y trước

Sme dgn sy sis, beli kt shopee byk.. Cma bju je sy beli luar,sbb suami suruh beli luar je baju.. Brg2 lain mmg shopee jelaa, terlajakk berbaloi rasanyaa beli shopee kan..Brgan pun okeyy cntik..