Nak tanya selalu ny kuning akan hilang berapa lama ye Dah 4 kali beby ambil darah

Kasian beby kena cucuk ambil darah dh 4 kali

29 Các câu trả lời

For those yg xnk ank jadi pnyakit kuning my mum Sarankan kita yg preggy amalkan susu full creme. Dr pakar yg suggest kat dia

1y trước

Maaf ya awak. Pemakanan bukan punca jaundice. Dapatkan info yang sahih ya. Mungkin ada salah faham info yang mak awak dapat tu.

bergantung pd baby. ibu kena beri susu dgn kerap..Dan konsisten. pastikan bby poo setiap hari.

ini hari dia tk ad berak lgsung ibu kena mkn apa ye biar beby berak trus

depends atas baby jugak. mcm anak 1st sye dlm smnggu plus mcm tu.

smpai bacaan bawah 5 tak silap sy bru tak perlu follow up dah…

Rebus daun belimbing. Air rebusan gunakan sebagai mandian bayi.

mandikan baby dengan daun inai..blh kurangkan kuning jgk

anak saya prolonged jaundice juga ambik 21 hari

Anak sy dlu 24 hari kuning