heartbeat

Kantung saiz berapa baru bole nampak fetus and heartbeat.1st pregnant excited sgt nk dengar heartbeat

13 Các câu trả lời

Saya hritu 7 weeks dah boleh nampak. Bergntung juga. Tak semua sama sis 😊 btw congratulations! ❤️

5y trước

Tenkiu sis

7 week 4 days nampak heartbeat dah kalau saya.. Scan 4 week nampak kantung aje..

Saya 7 weeks tapi make sure bladder kena penuh. kalau tak. taknampak hihihi

5y trước

7 weeks nnt nak g bukak buku pink lah..td p nurse ckp da bole bukak buku pink.tp since nak tukar spital dia suruh bukak kat sana je la

Sy 7w dh nmpk mcm janin ade heartbeat. .mse 6 w nmpk kantung je

5 weeks can c sac. 8 weeks cN c heart beat with fetal pole

Kmbr sye 8w dh nmpk baby.. Sye pun excited nk scan 8w minggu dpan

5y trước

Excited kan...

Depend pda org .. sy 6week Alhamdulillah nmpk dah 😁

5y trước

Bestnya awal dah nampak heartbeat

Klau sy. 10 minggu... Biasa dlm 8 week ke atas

Saya waktu 7week dah nampak kantung

Td scan bawah baru nampak..alhamdulillah

5y trước

Ohh ok2..tq sis..