Sy bru 6w tp ada spotting 2hari, sikit shj. Pergi hspt,Doc inform kantung belum nampak.. Normal ke?

Kantung belum nampak

2 Các câu trả lời

adaka tak nmpak heran , saya buat scan klinik siti kunun kantung kosong and tak puas hati saya terus p buat klinik kerajaan syukur dh lulus buka bku pink 🤭 19/9 ni buat scan baby dktor nak genapkan baby 10w 😊 semoga Urusan kita sam sama dipermudakan

2y trước

bru ni sy ad scan..sptt dah 8w..tp dia ckp br 4w.kantung kecik dia kate..n tkda jntung lg..doktr ckp,mr 3mggu lg..klau xde pegi cuci..😌sy pn plek,mmg bg trkh btl..tp dia scan ckp mcmtu..4w nmpk kantung..ad sy bce komen,4w tk nmpk ap2..kompius..😂so 3mggu lg dah 11w..sy decide nk g kk je nt..hrap2 doktr swasta tu silap..😔

Awal lagi nak nampak. Puan jaga diri. Jangan angkat berat. Banyakkan rehat ye.