Heart beat

Kandungan yg kedua lepas gugur pertma . 6 minggu scan ada heart beat.. 11 minggu scan takde heart beat.. Doc bgtahu kemungkinan baby dah tkde.. Doc bg option tunggu 2 minggu untk turun sendiri or tetapkan tarikh utk d&c.. Sy ada baca² blog, artikel tunggu dulu then ada heart beat.. Betul ke? Sy masih ada harapan lagi ke utk selamat kan kandungan sy?

3 Các câu trả lời

Sy pn bru g kkia pg td..scan2 doc xnmpk degupan jantung..11weeks dh..allah😭😭😭😭😭😭

5mo trước

sis nk tnya..dah 4tahun lps kan..mcm mana baby sis..dpt selamatkan x