6 week

Kandungan sy suda 6weeks... tp sy blm pergi hospital lg buat check up... husben tgh busy outstation.... rasa nya kalau 6weeks tp x makan apa2 ubat utk org prgnant x pa ka tu?

2 Các câu trả lời

Mkn folic acid. Sgt penting.

Saya pon masa tu dapat tahu yang saya pregnant dah nak masuk 16week memang takde mual cuma selalu nak makan yang pelik2 setelah masuk 16week tu selera kurang tapi saya makan kurma dengan kismis buat jajan dalam 19 week baru saya pergi hospital sebab busy kerja sangat cuma tawakal dan selalu baca selawat insyaallah rezeki tak salah alamat doa yang baik2