amik booster

Kandungan sy dah masuk 10 minggu.. bole ke amik booster? sy takut nak amik sbb ada terdengar cerita org mengandung amik booster terus keguguran... sy risau 😟 #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Awal tu.. setahu saya kandungan 14 minggu blh ambil. dptkan nasihat klinik yg puan rujuk ya, ok x ambil booster utk puan. Saya kandungan 24w, saya tanya klinik terus. klinik kata ok. sy bgtau juga dkt nurse/ doc yg inject sy, dia pun kata ok.

10 minggu doktor tak bagi ambik pun. Kena tunggu minggu 14 baru boleh ambik.