25 WEEKS AGO

Kandungan sy bru nk msuk 26 weeks , knpa ye bila msuk 25 weeks ni prut asyik xselesa je ..rasa terik & bila nk bgun tu terasa sakit sikit bhgian perut,ada x yg mcm sy 🥺 #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal sis,baby nak membesar dlm kandungan. nanti masuk trimester 3 lg teruk. rasa mcm putus nafas sekejap sbb dada rasa ketat.nak bangun payah,sakit badan,tidur terganggu,dan mcm² lg la

Masih normal. Lg nk due date. Lg lain sakit dia. Sy nk pusing wktu tdur pun terus jd bnyk steps. 😅