Normal ke tak

kandungan sy 33week6hari jd td doc scan dan berat baby 2.7. bila doc start tulis ats carta genstation week, doc cakap baby besar dan 2 minggu lg kena rujuk pakar utk pastikan adakah betul dgn kiraan minggu bayi dan doc cakap kemungkinan kena minum air gula lagi sekali.jd momy2 normal ke bila mcm niii sbb td doc ckp baby ok je.

1 Trả lời

Normal ja. Bagus la tu dapat baby sudah cukup berat. Kalau terbersalin awal pun dah kurang satu masalah. Sebab ada kes orang yg bersalin awal mcm 35weeks above sdh boleh bersalin dah kalau dah ada tanda. Sis sdh mau masuk 34weeks kan tu. You almost there.