URI BERADA DI BAWAH

Kandungan saya sekarang 23w, semalam saya dan suami buat detail scan and alhamdulillah kesihatan baby keseluruhannya baik. Cuma kedudukan baby melintang dan merisaukan. Menyebabkan perut agak sakit. Dari awal pregnant sampai kandungan 23w, uri masih di bawah. Saya dan suami agak risau. Ada ke ibu-ibu yang pernah alami seperti saya dan apa yang ibu-ibu buat untuk uri berada di atas dan bayi dalam kandungan berada dalam kedudukan normal?

1 Trả lời

Cer try sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari tapi jangan paksa sangat takut bleeding