keluar air lendir

Kandungan saya nak masuk 29 minggu esok. Ada tak yang pernah ada pengalaman macam saya? Tiba tiba puting payudara keluarkan lendir jernih. Macam air sampai basah baju. Perlu ke saya bagitau misi bila ada cek up klinik nanti?

keluar air lendir
10 Các câu trả lời

Normal. Susu dah proses. Saya pun selalu kene tukar baju je. Lepas bersalin, cepat2 bagi baby hisap ye. Susu yg awal sgt bagus-kolostrum. Maksudnya awak byk susu tu. Saya 3-4 bulan pregnant dah meleleh juga susu. Alhamdulillah anak nak masuk 6 bulan, masih menyusu badan.

Tak perlu bagi tahu nurse..normal ni bila kita dah start ngandung mmg akan kluar cecair mcm ni..lepas bsalin terus kluar susu.akak start 4 bulan semua ank mcm ni bangun je tido basah baju

Normal tu. Sy pun tgh alami. Skrg dh 20 weeks.. Kena selalu bersihkan area tu dgn kain basah. Bra pun kena kerap tukar.

Normal sis..sy dari 26w duk keluar lendir tu. Yg paling aktif duk kluar yg belah kanan..mengalir mcm air paip🤣

Oh sy x alami pon benda ni.. Normal ke kalau x alami..?? Skrg dh 32 weeks..

4y trước

susu otw 😍 normal

Normal je tu. Jangan picit2. Tu namanya mcm air kolostrum.

4y trước

Kena bersihkan guna kain lembab je. Jangan picit ye 😁

Sama jugak..nurse ckp tu susu badan..

Saya 12 week dh kluar hahha

Mandi je if byk sgt

Normal sis