Persiapan kelengkapan bayi

Kandungan saya dah masuk 5 bulan dan anak pertama.. saya ada bertanya juga yang pengalaman sudah mempunyai anak.. katanya xperlu cari baju baby byk2, sebab baby cpt membesar.. saya pun xtahu nak mula mencari brg mcm mana.. bila masuk kedai mula la blur.. even saya dah listkan brg apa nak beli pun pening kepala mana nak mula, berapa kene beli, apa patut beli 😅 haiyooo 😂

1 Trả lời

beli sikit2 .. lama2 bila baby makin membesar kita akan beli dgn sendirinya