Barang baby

Salam mommies, bila boleh start beli barang baby ye? And apa lagi barang yang penting selain baju sebab baju dah ada banyak. Kandungan dah masuk 5 bulan #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

jgn lupa barang2 untuk mandi jugak sis mcm kerusi mandi, brg2 lepas mandi krim2 tu semua kne ada .. alatan pembersihan dia seeloknya lengkap la mudah utk kita siapkan dia nnti

1y trước

Okay noted. Thankyou 🫶🏻

wslm. kalau banyak budget boleh beli tilam,stroller,carseat. boleh cari dlm google list newborn yg perlu dibeli

1y trước

Okay sis, thankyou ye reply 😊