Posisi tidur

Hi ! Kandungan saya 4minggu 5hari , ada masalah tak kalau tidur dlm keadaan mengiring ?

2 Các câu trả lời

Takda masalah pun. Trimester 1 kalau nak tdo terlentang takda masalah, sebb baby belum besar. Masuk 4 bulan dah perlu tidur mengiring ya. Tapi bagusla awk dri awal dh biasakan diri tidur mengiring sbb memg digalakkan pun tidur mengiring supaya flow oksigen ke baby tu cukup n awak pun tak rasa nafas sesak. Trimester 2-3: Tak elok tidur terlentang risiko (Still baby)- risiko bayi meninggal dalam kandungan.

2y trước

trima kasih awakk atas penjelasan ,

takde masalah sis ... normal .. jgn tidur meniarap je .. 😂