Trimester Ketiga.. Najis Hitam😰

Kandungan Pertama.. Nak Tanya Mommy Semua Yang Dalam Ni.. Ada Tak Yang Masok Jaa Trimester 3 Buang Air Besar Colour Hitam.? Sekarang Dah 34weeks.. #seriusnanya

31 Các câu trả lời

memang hitam sis dari awal kandungan makan tablet iron,sis baru makan ke ubt tu atau baru tengok warna najis tu? biasanya Lps makan dalm few days mmg najis akan warna tu tak kesah brand apa..pelik pulak kalau sis baru perasan time trimester3 hehehe

2y trước

hahah betul tu

Sy skarang trimester pertama pon hitam najis .. lpas mkn ubt yg nurse bgi lpas buad buku tuu mmg hitam .. ingtkn sbb dah lme tak membuang sbb mmg ade sembelit sblom gii wat buku tuu 😂😅

time checkup , misi sya sini mmg akan tnya najis kaler apa .. kalau hitam tanda nya kita ada makan ubat yg dorg bagi tu .. kalau x sedia jelaa kena soal siasat dah nape x makan ubat 😂

Kalau ada makan iron tablet. Yg utk HB tu. takkisah lah brand apa. Memang najis kan jadi warna hitam. Normal kata nurse jangan risau.

mcm yg ibu2 lain ckp lh,,tu kesan ubat utk naikkn hb.. mula2 sya mkn new obimin, gelap jugk tpi tak sngt.. bila tukar ubat yg coklat tu , trus lagi gelap najis.. seram 😂

normal. sy dari first consume ubat iron tablet mmg najis akan jadi warna hitam. sampai la saya beranak. selagi consume ubat tambah darah tu, selagi tu najis warna hitam.

nurse cakap apa² ubat tambah darah memang akan menyebabkan najis kita warna hitam .. saya pun mula² takut juga , tapi bila dah tahu, leha dahh 😂😂

Sorry Semua , Tak Dapat Reply Satu².. Ohh Normal Yaa.. Bukan Apa, Sebab Trim3 Kami Lagi Risau Sebab First.. Awal² Rasa Macam Okay Lagi..

sy pun prasan lepas mkn iberet, najis warna hitam. bila baca komen smua tu normal, Alhamdulillah

Sy dr awal kehamilan dah mmg hitam. Takut pulak rasa. Bila tanya org, rupanya sebab makan ubat tambah darah.

2y trước

btoi2 sama lh sy dlu time pregnant