gerakan baby

Kandungan nak masuk 16w logic tak terasa gerakan baby? Sy kdg2 kalau dduk lama2,terasa ad gerak2 kt perut ni..hehe 14w haritu g klinik dh dpt dgr degupan jantung baby..sbb org selalu kata baby first selalu lambat rasa gerakan anggaran 20w..sy just nk tau,jgn kecam tauu ibu2? #babyfirst

1 Trả lời

Klu baby first mmg lambat lg mau rsa baby kicking. Ada rsa berdenyut. Sy second preggy 16wk bru rsa baby kicking. Yg first preggy 18wk, dia x kicking. Tp dia mengeras n membenjol di perut. Sbr la sis 😂