Sakit ulu hati

Assalamualaikum selamat petang. normal kah sekarang kandungan sudah 28w3d tapi setiap kali Sudah makan nasi mesti kena sakit ulu hati. . Sampai kadang takut nak makan nasi..tpi bila tak makan nasi pulak,,tiba2 pening rasa nak pitam..boleh kah ibu² tips buat saya..terima kasih

2 Các câu trả lời

sama lah kita...Klau ndak makan pening lapar mau muntah pon ada...Klau makan pulak sakit ulu hati...anak anak laen sy tidak bgni...juga...sedih juga Klau makan nasi pon mau juga saya

Wsalam, mkn sikit2..tp kerap.