Berat baby

Kandungan dah 7 bulan berat baby 1.30kg? Memang normal ka berat baby bgitu? #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

maaf puan saya kurang psti ttg ini.puan dh try tnye misi n doc x ttg berat ni normal or x ms puan pergi chckup.?? mcm sy dlu bersalin pd 34 minggu bby berat 2.1kg.. mg dpmudahkan segalanya. aamiin #TAPSupermoms

4y trước

saya dah bersalin pun 😅 38w dah serah diri sebab baby Kecil , sekarang alhamdulillah baby dah 19 hari baby sihat2 ja