kurang aktif siang hari

Kandungan dah 29week.. Memeng baby kurang aktif ke siang hari,, kadng pagi aktif 2@3jam lpas tu tak,, dlam petng plok dia aktif 2@3jam.. Mlm pon dia aktif 1@2jam je,, kul 4 pagi pon sama dia aktif 1@2 jam,, memang tiap hari mcm nie,, sya smlm checkup kat kk,, jantung baby ok semua ok.. Maaf sya tak de pengalaman anak first.. Mohon ibu2 kongsi ilmu

2 Các câu trả lời

Sis puasa ke ? Atau time tak puasa pun pattern dia macam tu ?

4y trước

🤗🤗