25 weeks pregnancy

Kandungan dah 25 weeks, dah boleh scan jantina ke ? em kalau scan swasta, mahal tak? nak gi dgn suami sebelum kami pjj 😌 #firstbaby #1stimemom

104 Các câu trả lời

Saya buat gender & growth scan dkt ipoh mase weeks 23, RM79 sajo 😇

saya kena Rm50 jaa untk check jantina baby+doktor buat details scan .

Ada sonobee ultrasound yg dekat dgn tempat puan. kat Sana murah.

25w dh boleh sgt dah . kalau swasta scan jantina under 100 je .

Sy buat detail scan rm50 je kat tanah merah kelantan . 24 week

Saya pun baru buat detail scan + 5d kat klinik kl jek . Rm160

boleh dah sis☺️saya aritu scan kt swasta..rm50 ja☺️

boleh...sy masa 23weeks scan dgn pakar hr tu dh dpt jantina

Saya buat dkt hospital columbia rm120 je hehe #first baby

sy pg masa 24w..alhamdulillah bby girl..jelas btul nampak