Tolong mummy

Kandungan dah 11 minggu tapi still takda rasa mual. Selalunya minggu keberapa mual2 dan muntah ye? 😰😰#firstbaby #seriusnanya #firstmom

32 Các câu trả lời

Lain orang lain ujian kehamilan. just enjoy your pregnancy journey.🥰 jangan minta mual tu. 😁 Minta dikurniakan syukur dengan badan dan kandungan yg sihat.

Tak perlu mual pun kalau sah pregnant. Menurut bacaan, kalau awal pregnancy tak mual, baby boy. Enjoy your time takde mual and muntah sebab tak best pun bila mual, muntah and tak lalu makan.

saya dah 36w ni xda alahan n muntah” langsung sis dari first tau preggy .selera makan je brtambah. lain org lain pembawaan dia .jgn di mintaa sis nanti xda tenaga seharian huhu

Tak semestinya ada alahan while pregnant , untuk tau takde alahan ape2 😢 muntah2 ni seksa , lagi kalau tk boleh bau masakan , loya tk boleh bwk bincang

sama la sy dr awal mgndung smpai masuk 9 bulan takde lgsung mual ke muntah ke ,atau loya2 takbole mkn tu ini ke ,tkde pun, sy brselera lg ada 😂

Untung sgt xde alahan.. Sy pregnant yg ke3ni adoii lembik mkn xlalu, mnum air pn muntah.. Harap2 girl sb 1&2 baby boy xde alahan lagsung 😊

sye pon ank ptma xde tnda lgsung nk msuk 5 smpi 6 bln bru trok munth bau nsi pon busuk.tp skrg 7bln hilg da alhmdulillah xde munth2 lg

Ok la tu xda mual. Jangan diminta2. Siksa perut. Enjoy ja pregnancy. Saya dah 17 minggu xda mual ke apa ke. Selera makan elok ja😅

Allhamdulillah kamu x de alahan..sy dh nak 6 bulan ni muntah2 masih ada.. jgn diminta nanti lembik kamu.hahahaha

tak smua org ada alahan .. mcm sy dri awl smpai kndungn dh 13w mual jaa .. tp alhamdulillah selera mkn tu ada