Tolong mummy

Kandungan dah 11 minggu tapi still takda rasa mual. Selalunya minggu keberapa mual2 dan muntah ye? 😰😰#firstbaby #seriusnanya #firstmom

32 Các câu trả lời

Haha adoii syukurlah takde mual. Kang dah dapat mual2 teruk, lagi seksa. Asalkan janin ada progress ok la

allahu.... sis mnta nk ada alahan muntah ke.. allah.. klu bole sy xmau la alahan tu.... terus rasa.....

Saya anak pertama awal2 pregnant da 3 minggu mcmtu mabuk terok. Sis sejenis yg tak mabuk alhamdulillah

Tak semua org sama. Ad yg preggy tapi tak mabuk . Klaw boleh jgn mabuk laa . Takut tak larat je nnty

Syukur la awak klau tkde alahan , saya preggy alahan smpai 4 bulan , seksa nya mkn apa semua muntah

klau boleh sis tknk ada alahan mual2 nie huhuhu mmg truk sampai muntah darah dh skarang tak daya dh

rezeki tuh tak mual² . yang mual² alahan teruk ni sampai habis mc kalau kerja 🤭

bersyukur kalau takde sis. orang lain tak nak ada mual muntah semua 😅

Kita ni punya doa cepat2 muntah or mual hilang. Aiyo 😭

xde mual la bagus..xdela seksa nak tanggungnya..