Sakit tulang kemaluan

Kandungan da masuk 30 weeks, normal ka sakit d bahagian tulang kemaluan? Bila baring nak tukar posisi tu azabnya.. Ada sesiapa pernah alami mcm ni?

53 Các câu trả lời

Tgh alami juga skg...nak bangun pn kdng2 minta bantuan ank2...31 weeks...

sakit akan lagi bertambah bila dah 36weeks ke atas ..hanya mampu bertabah 😂

Sya pun sama sis,dah rasa sebelum ni tapi 1 kali hari tu jer..skrg tak suda.

sama juga sis.tpi rsau juga..baru 30 weeks..arap semua nya d permudakan

4y trước

yaka sis...tu la sis..rsau juga...tdak juga kan tu rsau sis

Sama sis. saya pun. Kena slow2 nk jln, duduk, ubah posisi baring

sy dr 24week da kne ni.. tp tu cmue normal. org ckp bby nk mmbesar

Tgh rasa skrg, ramai ckp normal sbb baby makin membesar...

Sy 33 week ni kadang2 sakit sangat nak berjalan pun sakit

sy 34w mmg seksa. nak pusing ke bgn dari bwh fuhh azab

Sama juga😭 sakit apa lg klu malam ya allah sakit