Stress

Kandungan da masok 4 bulan 3 minggu smthing .. tpi apa yg kita nk kena jwb ea bila ada org ckp " Erk x nmpk pun perut tu " ? Kdng2 tu stress gila bila da kahwin tnya bila nk ada anak . Bila da ada rezeki prgnant perut x nmpk bising pulak . Adui . Nad Kurus ja berat pun 40kg keluar pun Suka pakai bju besar seluar palazo . X kan sebab skit aty dgn mulut org nk kna start pkai bju ketat2 kot nk tunjuk perut bru org nk prcaya kan . Adui !

2 Các câu trả lời

first,jangan cepat stress dengan benda remeh. pregnant kena happy selalu. tak perlu pun orang tau kita preggy. senyum je bila orang tanya. baby masih kecil,normal orang tak nampak.. badan kecil ni untung mudah sorok perut.sy dah 6-7bulan pun ramai yang baru tau preggy. dan saya memang tak inform siapa2 kecuali family sendiri dan mertua..cuma kalau orang tanya,saya iyakan..chill ya sis..enjoy your pregnancy..biar nnti dorang terkejut,eh bila mengandung? :)

Biasala sis, mulut manusia xboleh kite nk tutup. Senyum je, kite yg tahu keadaan diri kite mcm mane, yg penting sis dan baby sihat. Yg lain2, perut kecik ke, besar ke lain2 setiap org. Kdg tu perut besar sgt pun org ckp jgk.. Haha

5y trước

Haa itu la kan . Kdng tu ase mnyampah ja . Sbb tu dok uma ja trperap . Kita ja yg tau kan bby kita mcm mna .. sihat alhamdulillah