Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Các câu trả lời

Saya first bby pun kecik juga perut , tak kesah org tegur janji bby sihat

Bsar je sis,asal nmpk timbul ok la tu,biarkn diorang tu,bdan lain2 x sme..

5y trước

Pelik sgt sis. Smua bnda nk tegur..

Masa pgnt ni sis, ignore jer kalau ada kata2 menguris hati. Ta elok sedih2.

5y trước

Itulaaa. Thanks bg semangat. Kan mulut org susah nk tutup. Kita cuba positive je.

Xpyh layan sgt cakap2 org sis. Besar ke kecik, janji kandungan sihat. 😊

sy pun pert kecik.. tp sekali keluar 3.4kg 😂

Kalau macam ni kecik, saya lagi besar dari ni huhu. 21w

Saya pun 6 bulan..tak nampak lgsung la bulat camtu😂

Normal jer sis. Baby mula cepat membesar masa 32w

sy lagi kecik..baru 24minggu..kecik sangat perutnya😅

5y trước

ya..baby sangat sihat dan normal..perut aje keciknya..jgn ambil hati sangat apa orang cakap..yang penting baby kita sihat❤

Abaikan.. Yang penting bayi n ibu sihat