Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Các câu trả lời

Normal.. Saya yabg bdn besar pon perut kecil sampai 9 bulan... Janji masa scan doc bg tau size n berat baby okay..

5y trước

2.52kg sis...

Normal sis..sy pun mcm tu..25w..tp org semua xperasan sy preg..perut sy slalu akan naik bila masuk 8m nt..

5y trước

Aminnn. Itulaa . Ummi sy kata jgn risau klu doc kata everything ok InShaaAllah bby pon sihat

Jgn risau sis..sy pun sm..ramai tegur perut kecik..sy alhamdulillah dh 8m dh..janji baby sehat sis

Sama la...yg penting..masa scan doktor ckp baby besar ikut jadualnya...alhamdulillah...😊 #24w2d

Perut kecik bukan Ukuran pada bbay sis.. Yg penting dalam tu baby sihat Walaupun perut tu kecik ke besar

5y trước

Ya ba...bnyk org tegur...ni...huhu... Tpi yg penting kita Dan bby sihat...kdg2 geram juga dgr...

Xpe,janji baby sht..syukur sgt2 dh..ukuran saiz perut x menjamin apa2..pk yy baik2 sj ye sis

Sy 7 bulan Ramai cakap xnpak perut. Tp buat dontknow je. Asalkn bby dalam perut sihat tu je.

5y trước

Yeke. Itulaa. Kita cuba positive je. Kdg jiran ttga mulutnya begitu. Lg plak first time preggy. Emosi kkdg cpt sgt sensitive. Dh sis ckp mcmtu. Mood kita pon dh okay balik.

Jgn kesah lh org nak ckp... Normal je Tu .. nt klau besar pun dia akn tegur juga😂🤣🤣

5y trước

Hehehee itulaa kan. Serba serbi x kene dwg ni. 😅😂

Ala...kcik ker bsr jnji bby kuar sihat...peduli jer pe org nk kta 😁

Sama macam sy laa sist...dh nak beranak pon masih tak nampak lagy...😅