Frist Trimester

Kandungan baru 8 week tapi perut dah masuk angin. Semalam dapat puasa penuh. Tapi hari ni kecundang sebab perut dah masuk angin 😫😫#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Jangan sedih tak dapat puasa. Allah bagi pahala kt kita juga. Berbuka utk elak kemudaratan pada baby pun dapat pahala tau.. Cuba puasa. Tak boleh terus je berbuka jangan tangguh.

It's OK. Allah bagi rukhsah, kita mensyukurinya dgn berbuka puasa. Nanti boleh ganti puasa.