bila waktu sesuai utk first scan?

Kandungan 5w hanya nampak kantung shja..ibu excited nak tau semuanya normal..

14 Các câu trả lời

Dulu first scan masa 6w sebab nak tengok kantung baby tu ok tak, n nak tgok kandungan normal or luar rahim..disebabkan first pregnancy kita tak boleh nak expect pregnancy jenis macam mana

normal sis , sya scan 6 weeks blum nmpak apa² kosong, repeat scan 9 weeks syukur baby dh nmpak dan dia punya heartbeat pon dh nmpak . xpayh risau, kena fikir positif .. 😁

11week ke atas.. Boleh nmpak kantung dan denyutan jantung baby😍😍😍... Klu awal sngt takot xnampak dan kita risau

Saya scan masa 6weeks. Sbb ada bleeding sikit. Alhamdulillah, dah boleh nampak kantung and baby tapi mmg kecik.

5y trước

Sama sis. Hihi

10 week pun dah okay dah, saya pergi scan dulu doktor suggest dalam 8 week ke atas baru scan.

Sy 11 minggu baru nampak semua. Masa 7 minggu doc scan kosong tak nampak apa lagi.

9 week-10 week ke atas.

Saya dlu 8 weeks scan

8w ke ats.

8 minggu