uri kat bawah

kandungan 25 weeks detect uri kat bawah. mcm mana mommy buat ?? repeat scan 28weeks nnti.. risau pulak. kandungan pertama , bolehbshare???#ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

tak perlu buat pape. tak perlu pergi mengurut. uri boleh naik lg. doctor ada mention uri type apa x? kalau smpi bleeding itu yg bhya. masa solat sujud lama2. boleh baring berdekatan dinding kemudian angkat kaki ke atas. pujuk baby awak.

1y trước

inn shaa allah, xde pape awak. uri boleh naik lagi☺️. jgn stress okay. boleh effect baby awak. kalau awak belom buat detail scan boleh buat dkt klinik swasta. detail scan ni tengok head to toe baby. tengok jantung baby okay x. tulang baby okay x. ada sumbing tak.