Loya dan muntah

Kandungan 10w5d muntah teruk sampai dah muntah kuning hijau yang pedih tu.lepas makan akan terus muntah balik semua makanan😣boleh suggest apa yang perlu dibuat atau boleh dimakan sebab last makan semalam padahal sebelum ni setiap 2jam asek nak makan saja.risau kat kandungan#bantusharing #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

awak try makan biskut ke or benda lain . buah pun okay juga sbb buah mmg makan tak rasa nak muntah.

2y trước

awak makan sikit tapi kerap. tapi jgn makan benda yg bminyak, berempah or pedas, yg tuh yg buat loya.