Bayi 6 bulan cirit birit

Kalu anak saya cirit birit dia normal ka sebb byk kali lebih dri 5@6 dlm sehari. Mcm berdarah pon ada bila tgk. Kesian dia. Ada suggestions x mommies#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

Bayi 6 bulan cirit birit
4 Các câu trả lời

Bawak ke klinik/hospital puan klu dah 5 kali mcm tu lagi2 dah ada darah. Takut bontot dia ada luka dan baby dehydrated. Segera ye puan. Kasihan kt anak.

nk tanya sis dah gi klinik ke ?doc cakap apa ye ?? sebab baby saya kena macam ni jugak

klau fm kne tukar ssu y less laktosa utk smntare

tq sara,🥰

2y trước

sama².