kusam

Kali ni pregnant, kulit muka dgn badan x beseri langsung..kusam betul.. pkai la ape pun.. x cantik btl nampak nye? Ada ke cara utk atasi?

26 Các câu trả lời

Sy ni dh msk trimester kedua bru la rsa rajin nk tempek2 cream kt muka.. Sblm ni tgk cream pn xnk.. Muka pn dh kusam 😆

4y trước

Ha ah kulit kering..ank first sis boy ke girl?

Mmg tak ada la jawabnya 😅 Saya masa mgdung baby girl mcam tu laa Muka mcm apa ja meluat pulak tengok 😂

4y trước

Bru 6weeks xleh cek lg..huuhuh

Pembawakan sis.mcm sy..pakai lah make up ape pon..lgsung x berseri..haha.mls jgn dikira...BBY boy gitu Lew..

4y trước

Alamak baby boy keee..sy da 3 boy😅😅

Takde 😅 nanti dah lepas bersalin baru normal balik. Macam saya kena dulu. Pembawakan baby katanya 😂

4y trước

Alahaii😆😆 kurg keyakinan d buatnye...ls da nk selpi2

Cm sy sekrng .. muka penuh jerawat pasir ... hilang 1 naik lagi .... tkpe membawakan

4y trước

Betul jerwt pasir naik.. mcm2 cream sapu.. pkai la foundation ape pun..mengerutu jugak mukanye😅

sye 19minggu, muke berseri, semua org tanye baby gurl, tgk² baby boy

Xkn da laa sis.. Sbar laa sis 9bulan jer 😅 lps branak insyallah ok blik..

4y trước

Nk raya niiii xdpt la beseri seri😅

normal...sy dr awal tri smpai bersalin muka mcm tu....baby girl...

Kena hadapinya sis. Sama keadaannya dgn saya pembawakan bayi

4y trước

Tak mengapa. Dah mmg setiap ibu mengandung akn merasainya. Dr A -Z perubahan yg berlaku kena hadapi demi anak. Insya allah kita kena sentiasa positif baru ada aura positif utk baby kan mommy😊

Bby llki ni... Mcm sya pembawakan... Jerawat jgn ceritalh

4y trước

Hehehe...