second pregnant.

kali ni mengndung berbeza dengan ank sulung . sebab jantina lelaki kot . rasa sarat kali ni mengandung . bdan kerap letih . penat,kaki cpt kram,sakit pinggang yg sngt skit. tidur tak berapa lena . baby pon banyak grk dlm perot . nak catit grkan dia pon confuse. . hihihi

2 Các câu trả lời

mmg teringin ank ramai sbnarnya sbb adw beradq daya ramai.tpi risau kewangan tak stable tu y husband pon ckp hold dlu😂😂

6y trước

ahh tu lah .. saya pon baru download app ni.. 😊

saya dah ketiga..sama la kita..buat kerja sikit pon penat😅😅

6y trước

ohh yeke.. saya pon sama jugak .. yg sulung baru nak masok 3 tahun .. tahun ni. bulan 5 ni bfday dia .. 😆