4weeks pregnancy, tapi dah 4 hari bleeding, fresh blood pekat. Dr bagi kuat ubat rahim. Siapa pernah macamni?

Kali kedua pergi klinik

4weeks pregnancy, tapi dah 4 hari bleeding, fresh blood pekat. Dr bagi kuat ubat rahim. Siapa pernah macamni?
1 Trả lời

sye penah alami mcm nie. kndungn 9w. .sporting and bleeding. .g hospital scan kantung mgecil 5w. .last kantung jatuh sndr. .sye gugur buln 6 tempoh hari. .kalo da dpt cucuk kuatkn rahim better bykkn bedrest. .jgn buat keje sgt. .kalo bole bring jew. .