Assalamualaikum

Kali kedua mengambil clomid doakan sy semoga ada rezeki zuriat nanti

13 Các câu trả lời

Aamiin..sis ambik clomid at the same time diet. High protein,moderate carbo,low sugar. Bkn utk kurus,tapi utk prepare body terima org baru. 😀 Sy TTC 3tahun.. Alhamdulillah ade rezeki tahun ni, sy amalkn diet dlm 2bulan. Sebelum ni x pernah2 diet.

Sy clomid tak respon byk kali makan. Tukar ke letrozole terus ada telur besa dan buat iui. Sama dgn mk saudara jgk. Ape ape semoga dpermudahkan

saya clomid induced pregnancy..alhamdulillah dpt seorang baby boy 11/8/20 ..memang kena healthy diet & turunkan berat badan & aktif .insyaAllah

sy 3 kali ambik clomid tp xlekat tp lepas buat hsg test sbln kemudian lekat.. sy ttc 6 tahun.. alhamdulillah rezeki tahun nie..

sy doakan yg tbaek. sy dlu pun 2 kali cycle clomid. alhamdulillah kali kdua lekat.

Amiin.. InshaAllah semoga dipermudahkan urusan sis ye..

Amin.. Semoga dipermudahkan sis 💐

boleh tau clomid tu apa?

Aaminn