Ingin tahu

Kalau usia kandungan 7week ni mmg dah x rsa apa ya dlm perut? Mksd sy msa nk msuk 4week tu rsa cramp2 skit je , skrg mcm dh x rsa apa2, memang mcm tu ke? Rasa tercari2 pula cramp tu. tp kwn kata kalau cramp2 ni x elok, ke dy x fhm soalan sy 😅 nk tahu pengalaman mummy yg bnyk pengalaman hihi .

1 Trả lời

Normal je. Cramp tu sbb nk menempel dkt dinding rahim. Lpstu takde smpai nk bsalin nti.

2y trước

Owww mcm tuuu trima kasihh awkkk trjwb dh soalan sy, trima kasih trima kasih 😘😘