1st

kalau UPT dah exp boleh pakai lg ke? check smlm double line terang tp sbb kt bgkusan dh exp jd tak berapa nak yakin sgt dan waktu y sesuai utk test UPT bile ye pagi kite bgun tido tu atau anytime boleh tq..

2 Các câu trả lời

Better beli baru. Check UPT sebaiknya air kencing pertama lps bgn tidur waktu aebuh tu. Kalau waktu lain blh, dgn start 4 jam tak mkn minum, then test terus. Tp biasanya awal pagi lah. Sbb malam kita tidur, xmkn minum apa kan.

6y trước

owhhh terima kasih atas pencerahan 😊