Check upt 1 line

Hi, ni berkaitan kawan i. Dia dah lewat period 20 hari, bila check upt, 1 line je. Tp bila dia korek dlm, ada darah merah sikit. I dah suruh double check upt, tp dia tak yakin lg n ckp maybe baru nak "terbentuk" tu yg tak bole detect lg. Kwn i tu mmg berharap sgt dapat, tp i plak yg takut dgn harapan dia tu. #bantusharing

3 Các câu trả lời

klu period dia normal cycle...lewat sehari pun dh double line. kdg homon kacau, klu ada stress, sugar intake terlebih, thats why period delay.