Sabun mandi

Kalau time mandi terkena sabun mandi kat puting.. Dah basuh da.. Xda masalah kan bila baby nak hisap? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby

9 Các câu trả lời

kalau terkena xpe awak. bukan awak sengaja☺️. cuma jgn cuci dgn sabun je. if awak nk bersihkan bahagian nipple awak cukup cuci dgn air bersih utk buang sisa2 susu yg melekat dkt nipple awak.

klau trkna xpe, bilas brsih2. sy mndi mmg xpernah sabun kawasan puting .. sbb sy rasa puting kita ni ada bau trsendiri.. cukup masa mndi tu bilas bersih2 je..

sy time mandi lagi lah gosok nipple dgn sabun. sbb nk bg bersih nanti baby nak isap. knapa pula nk risau kalau kena sabun ye 😅

2y trước

i see...thanks info.. Tp payah pulak nk control dari xterkena sabun 😅. lgpon selalu berpeluh klau buat kerja rumah. rasa xbersih pulak klau xsabun. + baby pon ok ja df.

basuh betul2 sis! kalau risau syampu boleh cuba mama's choice punya hair care series jugak

Lebih baik bersih sis. Sabun betul2. Tak ada masalah baby tak tahu itu puting ke tak.

tak ada apalah 😄 blh je 😄

kalau bole elakkan

Tiada masalah

Takpa.